Coaching By Nature

Konceptet Coaching By Nature

coaching by nature

Coaching By Nature er et koncept udviklet af mig, Nivikka Brandt. Med min erfaring indenfor coaching og egen livserfaring ønsker jeg at bidrage til udvikling i dit liv. 

Jeg finder stor styrke, ro, balance, lykke og sammenhørighed når jeg er i naturen. Naturen og ikke mindst havet har altid haft stor betydning for mig. Det er meget individuelt hvor vi får vores energi fra og det er med udgangspunkt i det, jeg har opbygget de online forløb jeg tilbyder. Alle kan være med, da det er i og med dig selv du finder vejen. Med forløbene og gennem samtaler, ønsker jeg at hjælpe dig med at begynde på, at skabe din egen positive udvikling. Jeg tror på at kraften til at skabe, til at forandre og til at udvikle ligger i os alle. Med vejledning kan vi alle finde vejen til at skabe et bedre liv for os selv og de mennesker vi omgiver os med. 

Jeg ønsker dig det bedste

Nivikka

Skab positiv forandring i dit liv

Hvorfor vente?

Vent ikke længere med at komme i gang med at ændre dit liv. Intet tidspunkt er så godt som dette, til at skabe den positive forandring du ønsker i dit liv. Lad mig guide dig til at skabe den positive forandring.