Ydelser

Når du køber et forløb hos Coaching By Nature, køber du online adgang til materialet i en måned. Du får tilsendt et link og et password som du kan bruge den måned du har købt adgang til. Forløbene starter den første i hver måned, med allerførste start på forløb 1. december 2020. Køb skal foretages inden den første i en måned, for at få adgang til den efterfølgende måned. Du får tilsendt link, password og instruktioner når betalingen er gennemført. 

BAlance

Balance i livet er vigtigt. Oplever vi ubalance i vores liv, kan det føre til blandt andet stress, uro, utaknemmelighed, mistro og følelsesmæssig ubalance.

Jeg kan guide dig til at finde balance i dit liv ved hjælp af forskellige værktøjer, konkrete øvelser og coaching samtaler. 

Ved køb af denne ydelse får du adgang til et forløb du skal følge for at finde større balance i dit liv. Du vil få adgang til indholdet af programmet i en måned. Det tager cirka 3 uger at få ændret en adfærd til en vane, derfor er det vigtigt at du har afsat tid og ressourcer i din hverdag til at kunne arbejde med det der er beskrevet i forløbet. Du bestemmer selv hvad der føles rigtigt at tage først, der er ikke noget rigtigt og forkert, mærk efter i dig selv og du vil finde vejen frem.

 1. måneds online adgang – Julepris: 125 kr.

stone, zen, white
water, iceberg, ice

stress

Føler du nogle gange at dit liv er ude af kontrol? 

Oplever du at opfører dig anderledes end du plejer eller har flere følelsesmæssige udbrud som du ikke er i kontrol over? Det kan være tegn på stress. 

Jeg kan hjælpe dig med at identificere stress, guide dig og give dig værktøjer du kan arbejde med. 

Kontakt mig for en afklarende samtale, hvor jeg vil vurdere om jeg kan hjælpe dig eller kan guide dig hvis du har behov for mere end det jeg kan tilbyde her.

Afklarende samtale online ca. 30 minutter- Julepris: 300 kr.  

stress - efter afklarende samtale

Her kan du købe adgang til forløbet omkring stress. Du får et program du skal følge, samt forslag til andre tiltag du kan tage i dit i liv for at forebygge stress. Jeg vil give dig værktøjer og guide dig til at finde din egen vej og det som passer ind i dit liv. 

Bemærk at denne ydelse forudsætter en forgående afklarende samtale.

1. måneds online adgang – Julepris: 125 kr.

soap bubble, frost bubble, eiskristalle
newborn, feet, hands

barnløshed

Drømmer du om at få et barn og lykkes det af den ene eller anden grund ikke? 

Jeg kan hjælpe dig med at finde ro, acceptere og gøre processen nemmere for dig at være i. 

Med konceptet “at acceptere det uacceptable” vil jeg give dig øvelser, rådgive og vejlede dig så du kan styrkes og finde kræfter i dig selv.

“At acceptere det uacceptable” er et koncept jeg har udviklet i forbindelse med min egen oplevelse af uønsket barnløshed samt det at miste inden det overhovedet er begyndt. Jeg er fortsat i processen, så denne ydelse vil udvikle sig løbende med min egen proces. Jeg oplever selv at have fundet ro og har fundet vejen til at kunne være i det at opleve uønsket barnløshed. Det vil jeg gerne dele med dig. Ydelsen indbefatter materiale man kan læse, henvisninger til gratis materiale online, henvisning til bøger samt øvelser der kan være gode for dig. Jeg håber at du med tiden og ved at følge dette forløb kan finde ro i dig selv i din proces. Du får ved køb adgang til materialet i en måned. 

1. måneds online adgang – Julepris: 125 kr.

parforhold

Oplever du/I udfordringer i dit parforhold? Er du eller din partner vokset op med forældre som ikke har kunne virke som forbilleder for jer i deres parforhold? 

Med udgangspunkt i egne erfaringer har jeg udviklet et forløb til dig der gerne vil fungere bedre i dit parforhold. Processen kræver ikke at I begge arbejder med øvelserne og de værktøjer jeg giver jer adgang til, men jeg vil anbefale at begge parter er indforstået med at der skal/vil ske ændringer til gavn for jeres parforhold og at I kan snakke åbent om processen. Du vil få adgang til materialet som indbefatter læsestof, øvelser og henvisninger til gratis materiale i en måned. 

1. måneds online adgang – Julepris: 125 kr.

 

pair, seniors, pensioners
swan, pair, love

Samtaler

Ud over  coachingsamtaler vedrørende ovenstående forløb, tilbyder jeg samtaler om work/life balance og generelle livsvejledende samtaler. Samtalerne vil være af cirka 1 times varighed, foregår online og kan planlægges i tidsrummet 16.00-22.00 grønlandsk tid. Jeg taler dansk og engelsk. 

Online samtale ca. 1 time- Pris: 750 kr. 

Skab positiv forandring i dit liv

Hvorfor vente?

Vent ikke længere med at komme i gang med at ændre dit liv. Intet tidspunkt er så godt som dette, til at skabe den positive forandring du ønsker i dit liv. Lad mig guide dig til at skabe den positive forandring.